Waarom PalaciosMar?

WE STAAN STEEDS VOOR U KLAAR

Bij Grupo PalaciosMar weten we wat u belangrijk vindt: wanneer u een van onze projecten selecteert, begint ons werk.
De meerwaarde die we onze klanten bieden om succesvol te zijn, begint bij uw initiatief en belangstelling.

 

VIEWING TRIP

 We bieden u de mogelijkheid ons te bezoeken en nauw met ons samen te werken, we verlenen advies op basis van uw profiel en smaak, we informeren over de omgeving en de voordelen om van uw droomhuis werkelijkheid te maken. Het enige wat u hiervoor moet doen, is informatie vragen en iemand van ons team neemt contact op met u om u stap voor stap alles duidelijk uit te leggen.
Details van de rondleiding 

 ARCHITECTUUR EN ONTWERP

 We staan aan de voorhoede van het modernste ontwerp en de nieuwste bouwmaterialen zodat onze projecten het allerbeste van zichzelf kunnen bieden. Ons technische team staat in voor de uitwerking van avantgardistische projecten met een modern design op basis van de allerbeste bouwmaterialen, afwerkingsmaterialen en installaties. Dit alles met een optimale benutting van de energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid in het achterhoofd.
Opgemerkt moet worden dat onze architecten en ontwerpers geen limieten kennen: als de klant een alternatieve oplossing nodig heeft in de woning die hij wenst te kopen, wordt er een specifiek project opgesteld dat voldoet aan zijn behoeften, zoals de indeling van de vertrekken, aanpassing aan gehandicapten, enz. 

 BINNENHUISARCHITECTUUR

We beschikken over verschillende ontwerpopties om de schoonheid van de woning en de harmonie met de omgeving te benadrukken, met een optimale benutting van het natuurlijke licht en de warmte door de verschillende vertrekken van de woning creatief vorm te geven en zo een combinatie van omgeving, ontwerp, architectuur en efficiëntie te verkrijgen. Als u een meer persoonlijk aangepast binnenhuisdesign verkiest, is dat mogelijk: ons team luistert naar uw ideeën en we geven u advies om van uw eigen ontwerp te kunnen genieten.  

 TECHNOLOGIE

 Innovatie binnen handbereik: bij Grupo PalaciosMar dragen we graag bij tot de verbetering van de levenskwaliteit en het comfort van onze klanten. Daarom bieden we de mogelijkheid om de modernste technologie, aangepast aan de woning, te benutten en er zo het maximum uit te halen.

Systeemintegratie: U kunt van waar ook in de woning om het even welk systeem bedienen: wifi-connectiviteit, laptop, tablet, tv, enz. De bedoeling hiervan is dat de klant optimaal geniet van het comfort van zijn woning.

Veiligheid: Vergeet al uw zorgen dankzij de verschillende veiligheidsinstallaties. U kunt uw woning probleemloos van waar ook ter wereld in het oog houden, de deur van uw huis in noodgeval openen, de toestand van het alarm nagaan, de toegang controleren, enz.

Bediening: Aan de hand van een draagbaar toestel kunt u alle aangesloten voorzieningen bedienen en programmeren: rolluiken, verlichting, huishoudtoestellen, enz. Op die manier maken we energiebesparing en -efficiëntie mogelijk.

.

 360º ADVIES (JURIDISCH, FINANCIEEL, FISCAAL EN VERZEKERINGEN):

 Bij Grupo PalaciosMar krijgt u advies op maat. Desgewenst brengen we u in contact met onafhankelijke professionals.

Alle formaliteiten voor de aankoop van de woning die we voor u bouwen, zoals het aanvragen van het NIE-nummer, aansluiting van nutsvoorzieningen, openen van een bankrekening, enz.

 

  • Hypotheek en financiën: Laat geen enkele belemmering de aankoop van uw droomhuis in de weg staan: als u hypotheekadvies nodig hebt, onderhandelen we vrijblijvend met de verschillende banken waarmee we werken zodat u de beste en meest geschikte beslissing kunt nemen. Of als u een beleggingsfonds hebt en besluit dit te gebruiken om uw woning te kopen, handelen we dat eveneens vrijblijvend voor u af.
  • Advocaat: We werken samen met onafhankelijke professionals die uw taal spreken, ze adviseren u over alle wettelijke aspecten in Spanje voor de aankoop van de woning en bovendien bieden we desgewenst de mogelijkheid om documenten beëdigd te laten vertalen. Grupo PalaciosMar staat borg voor alle door de klant aanbetaalde bedragen tot aan de ondertekening van de authentieke koopakte.
  • Fiscaal adviseur: Als u uw woonplaats in Spanje wenst te vestigen, is dat geen probleem. Professionals met overeengekomen tarieven adviseren u gedetailleerd met betrekking tot de belastingen die voortvloeien uit de aankoop van uw woning en alles wat u moet weten om uw woonplaats in Spanje te vestigen, of u hier nu komt werken of van uw pensioen komt genieten.
  • Verzekering: De nieuwbouwwoning beschikt over een tienjarige verzekering voor structurele en esthetische aspecten. Als u bovendien echter een persoonlijke woningverzekering wenst, handelen wij dat graag voor u af, met ruime dekkingen zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.   

 BIJSTAND TIJDENS HET HELE PROCES

 Permanent persoonlijke omgang: bij Grupo PalaciosMar stellen we de kleinste details op prijs en daarom krijgt u na de aankoop een medewerker toegewezen die u alle nodige informatie bezorgt om het bouwverloop van uw woning op te volgen en al uw vragen beantwoordt. Bovendien kunt u dankzij de klantenzone van Grupo PalaciosMar alle formaliteiten, processen en planning gedetailleerd volgen.