Waarom kiezen voor PalaciosMar?

WIJ BLIJVEN AAN UW KANT HET HELE PROCES

Bij PalaciosMar Group begrijpen we wat voor u het belangrijkst is. Ons werk begint pas wanneer u een van onze projecten selecteert, en we rusten niet voordat u uw perfecte huis in de zon heeft.

ARCHITECTUUR EN ONTWERP

Bij Palaciosmar werken we samen met de beste architecten, ontwerpers en aannemers om geavanceerde, moderne, energiezuinige huizen te produceren met materialen van topkwaliteit die zijn ontworpen om de milieu-efficiëntie te maximaliseren. Of u nu rolstoelvriendelijke toegang nodig heeft of de indeling wilt veranderen, onze ontwerpen kunnen aan uw behoeften worden aangepast


INTERIEUR ONTWERP

 
We hebben een breed scala aan ontwerpopties om uw ruimte te maximaliseren. Als u wilt dat wij een op maat gemaakt interieur ontwerpen, bespreekt ons team graag uw ideeën en doen we suggesties om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een uniek ontwerp dat speciaal voor u is gemaakt.

TECHNOLOGIE


Bij PalaciosMar Group is innovatie een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces en we kunnen u helpen om gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen die bij uw levensstijl passen.


Smart House - de nieuwste trends hebben betrekking op het gebruik van technologie om de belangrijkste systemen in uw huis te bedienen. Met één Bluetooth-apparaat kunt u uw verlichting, elektrische zonwering, zwembad en zelfs uw airconditioning bedienen vanuit elk deel van het huis.

Beveiliging - U hoeft zich geen zorgen meer te maken dankzij de reeks reeds geïnstalleerde beveiligingsapparaten. Uw huis controleren en uw alarmsysteem bedienen vanuit elk deel van de wereld is niet langer een probleem.
 

.

ALLE RONDE ONDERSTEUNING (JURIDISCH, FINANCIEEL, BELASTING EN VERZEKERING):

Bij PalaciosMar Group vind je altijd het juiste advies. Vraag het maar aan een medewerker en wij verwijzen u door naar een aantal onafhankelijke professionele adviseurs. We kunnen ook zorgen voor al het papierwerk dat komt kijken bij de aankoop van uw huis, zoals het verkrijgen van uw buitenlandse identiteitskaart, de registratie van een nutsbedrijf, het openen van een bankrekening, enz.

Hypotheken en financiën: laat u niet afremmen door obstakels. Heeft u hulp nodig bij een hypotheekaanvraag om uw droom waar te maken, dan kunnen wij dit voor u regelen. We werken samen met een aantal banken en financiële instellingen om ervoor te zorgen dat u de meest geschikte optie voor u kunt kiezen.

Advocaat: We werken samen met een aantal onafhankelijke professionals die uw taal spreken en advies geven over juridische zaken in Spanje op het moment van aankoop. Op verzoek van onze klanten kunnen wij ook beëdigde documentvertalingen verzorgen. PalaciosMar Group heeft garanties om alle aanbetalingen die door klanten zijn betaald vóór voltooiing te beschermen.

Belastingadviseur: Wij kunnen u helpen als u besluit om naar Spanje te verhuizen. Een scala aan professionals zal u uitgebreid advies geven over zaken als overdrachtsbelasting en andere zaken waar u als nieuwe Spaanse ingezetene rekening mee moet houden, of u nu op zoek bent naar een baan hier of geniet van uw pensioen.

Verzekering: Nieuwbouwwoningen zijn voorzien van een verzekering van tien jaar om u te beschermen tegen structurele en cosmetische problemen. Als u echter een persoonlijke woningverzekering wilt afsluiten, kunnen we voor die extra gemoedsrust ook een polis met hogere dekkingsniveaus regelen.

BIJSTAND IN HET HELE PROCES

Bij PalaciosMar Group hebben we oog voor detail. Daarom bieden we een persoonlijke doorlopende aftersales-service waarbij een van onze vertegenwoordigers u regelmatig informatie zal sturen over de voortgang van uw eigendom en al uw vragen zal beantwoorden. Daarnaast heeft PalaciosMar Group een privégedeelte op onze webpagina dat beschikbaar is voor al onze klanten, waar u de voortgang van al het papierwerk kunt controleren en toegang hebt tot uw eigen evenementenkalender.