Bedrijvengroep PalaciosMar

Over ons 


Grupo PalaciosMar  is een gezinsbedrijf dat werd opgericht in 1991 en zich bezigheoud met projectontwikkeling, bouw en commercialisering van wooncomplexen in het zuiden van de Costa Blanca. We streven ernaar maximale klanttevredenheid te waarborgen door woningen te creëren op basis van uitstekende bouwmaterialen en een innoverend ontwerp.

Ons vertrekpunt is de ruime ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, op basis waarvan we een eigen structuur hebben ontwikkeld met een professioneel team dat de uitwerking van onze projecten en diensten doeltreffend beheert

De hoofdzetel van Grupo PalaciosMar is gevestigd in Formentera Del Segura (Alicante). Bovendien hebben we verscheidene verkoopkantoren in de verschillende wooncomplexen en dankzij onze medewerkers is onze onderneming ook in andere landen aanwezig.  

.

 

Onze bedrijfstakken 


  

  • Projectontwikkeling:

De hoofdactiviteit van Grupo PalaciosMar bestaat in projectontwikkeling, bouw en commercialisering van woningen als hoofd- of buitenverblijf in de regio Costa Blanca

  • Landbouw:

Grupo PalaciosMar bezit uitgestrekte gronden waarop sinds 1999 uiteenlopende citrusvruchten worden gekweekt, zoals citroenen, sinaasappels en mandarijnen. Vanaf dat ogenblik begint de sectordiversificatie van de groep.
  

  • Hernieuwbare energie:

We kiezen resoluut voor hernieuwbare energie: in 2007 breidde de firma haar strategisch bedrijfsplan uit met de installatie van zonnecentrales om op milieuvriendelijke wijze schone energie te produceren.

  • We personaliseren uw droomhuis:

Op basis van onze uitgebreide ervaring en ons oog voor detail zijn we in staat om op verzoek van onze klanten integrale en persoonlijk aangepaste ontwerp- en bouwprocessen te creëren, te plannen en te ontwikkelen met de hoogste graad van transparantie en informatie.
 

Filosofie


We streven ernaar maximale klanttevredenheid te waarborgen in alle opzichten van ons werk en bieden tijdens het hele proces zekerheid, vertrouwen en persoonlijke omgang. Onze drijvende kracht is de passie waarmee we ons werk doen op basis van principes zoals solvabiliteit, transparantie en verbintenis. Bovendien nemen we te allen tijde een verantwoordelijke houding aan ten aanzien van alle belanghebbenden.

 

Team 


We stellen een uitstekend team ter beschikking van onze klanten.

We beschikken over een ervaren en leidinggevende organisatie-infrastructuur waarin de aanhoudende ontwikkeling van ons jonge en dynamische team wordt beloond. Dit vertaalt zich op een efficiënte en doeltreffende manier in de dagelijkse verwezenlijking van onze doelstellingen.
Het personele team is naast onze producten en diensten de grootste toegevoegde waarde van Grupo PalaciosMar: zij maken de goede werking van de organisatie mogelijk dankzij hun vakbekwaamheid, vertrouwen en persoonlijke omgang met onze klanten.

.

Geschiedenis


Grupo PalaciosMar werd in het jaar 1991 opgericht door Dhr. Rodríguez Menarguez. Aanvankelijk was het een gezinsbedrijf maar in de loop der jaren werd het uitgebreid tot wat het vandaag is: een onderneming met een solide infrastructuur en een geconsolideerde reputatie in de sector.