Bedrijvengroep PalaciosMar

Over ons PalaciosMar Group is een familiebouwbedrijf opgericht in 1991 dat gespecialiseerd is in de bouw en marketing van residentiële ontwikkelingen in het zuiden van de Costa Blanca. We zijn toegewijd aan het bereiken van de best mogelijke klanttevredenheid door woningen van uitstekende kwaliteit en designinnovatie te creëren. Voortbouwend op onze jarenlange ervaring kan ons professionele team efficiënt omgaan met alle planning en logistiek rondom onze vele projecten.
 
Ons hoofdkantoor bij PalaciosMar Group bevindt zich in Formentera Del Segura (Alicante). We hebben ook verschillende verkoopkantoren in al onze residentiële ontwikkelingen en, dankzij onze medewerkers, zijn we aanwezig in het buitenland.

 

Onze zakelijke gebieden 


  

  • Vastgoed Ontwikkeling:

Onze hoofdactiviteit bij PalaciosMar Group is de promotie, bouw en marketing van woon- en vakantiehuizen aan de Costa Blanca

  • Agrarisch bedrijf:

PalaciosMar Group heeft grote stukken land die sinds 1999 worden gebruikt voor de teelt van citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappels en satsuma's.

  • Hernieuwbare energie:

We zetten ons in voor hernieuwbare energiebronnen en daarom hebben we in 2007 ons strategisch businessplan uitgebreid met de installatie van zonnepanelen voor de productie van schone energie.

  • We bouwen huizen die zijn afgestemd op uw dromen:

We hebben een bewezen staat van dienst in het verzorgen van elk detail tijdens de creatie, planning en ontwikkeling van onze huizen, terwijl we een niveau van flexibiliteit behouden waardoor onze klanten hun eigendom tijdens de bouwfase kunnen aanpass.
.

Bedrijfsethos Ons doel is om de hoogste klanttevredenheid te bereiken in al onze zakelijke gebieden, terwijl we u tijdens het hele proces vertrouwen, totale gemoedsrust en vriendelijk advies bieden. We zijn gepassioneerd over ons werk en blijven te allen tijde volledig betrokken bij al onze. stakeholders.

TeamBij Palaciosmar zijn we er trots op dat we een dynamisch, professioneel team hebben dat toegewijd is aan het leveren van uitstekende service aan onze klanten.
 
Onze organisatiestructuur is gebaseerd op ervaring en leiderschap, met een jong en dynamisch team dat voortdurend wordt beloond voor efficiëntie en effectiviteit.
 
Naast onze producten en diensten zijn we bij PalaciosMar Group van mening dat onze menselijke hulpbronnen ons meest waardevolle bezit zijn, en we streven er altijd naar om hoogwaardige en professionele service te bieden.

.

Geschiedenis PalaciosMar Group werd in 1991 opgericht door de heer Rodriguez Menarguez. Een familiebedrijf dat uitgroeide tot wat het nu is, een bedrijf met een solide infrastructuur en een geconsolideerde industriële reputatie.