Customer Testimonials

  • 13/10/2020

Charlotte, Denmark


We zijn ongelooflijk tevreden over de samenwerking met PALACIOSMAR. We zijn vooral blij met de hulp van Noelia en Annabel. Ze zijn er altijd om te helpen en het is fijn dat ze om de hoek zijn. We zullen altijd andere mensen aanbevelen om bij dit bedrijf een huis te kopen.
 


  • 19/08/2020

Sean en Pamela, Ierland


We zijn verheugd dat we zojuist ons PalaciosMar-huis aan de Costa Blanca hebben overgenomen.
 
We hebben veel eigendommen in de regio bekeken, maar toen we eenmaal het PalaciosMar-team ontmoetten, hoefden we maar één beslissing te nemen en dat was welke van de onroerendgoedopties het beste bij onze behoeften paste.
 
Nadat we ons in de ontwikkelingsfase hadden betrokken, kregen we veel aanpassingsmogelijkheden aangeboden waarvan we volledig gebruik hebben gemaakt. Nu is ons huis compleet en we zijn er heel blij mee, met name de zeer hoge specificatie en de aandacht voor detail bij de afwerking.
 
Sinds onze intrek heeft het nazorgteam van PalaciosMar bijzonder aandacht besteed aan alle vragen die we hebben gehad, zelfs vragen die geen betrekking hebben op het onroerend goed zelf, maar advies over andere dienstverleners en lokale informatie.
 
We zouden zonder aarzelen PalaciosMar aanbevelen aan iedereen die erover denkt te investeren in een huis in de regio.
 


  • 19/08/2020

Yves en Marijke, België


We zijn zo blij dat we Palaciosmar hebben gekozen voor onze plek in de zon in Spanje.
 
Hoogwaardige materialen, perfecte communicatie, mooie architectuur en een enthousiast team voor sales en after sales zijn de belangrijkste redenen waarom wij zeer tevreden zijn over onze aankoop.


 


  • 18/08/2020

COLIN en DIANA, United Kingdom


We hadden 15 jaar een plaats in Algorfa Costa Blanca. Ik voelde me daar op mijn gemak en heel gelukkig. Mijn vrouw Diana wilde andere gebieden en soorten eigendommen verkennen ter voorbereiding op de verhuizing naar Spanje vanuit het VK voor het grootste deel van het jaar.
 
We hebben talloze eigendommen over de hele Costa Blanca bekeken. Ik was nog niet helemaal klaar om te kopen en niets blies me weg. Maar toen we de bouwkwaliteit en de aandacht voor detail zagen in het showhuis in Rojales by Palaciosmar, wist ik dat dit het juiste moment was om te upgraden voor de toekomst.

Ik ben onder de indruk van alle aspecten van Palaciosmar, ze zijn een familiebedrijf en gedurende het hele proces verwelkomen ze je en behandelen ze je als familieleden. Elke vraag of elk probleem is snel en met een minimum aan poespas afgehandeld. Ik wil Noelia en de rest van het team bedanken voor hun hulp bij ons volgende hoofdstuk. Ik raad iedereen aan om zelf een kijkje te nemen!
 


  • 17/08/2020

LUC EN ARLETTE, BELGIËWe zijn erg tevreden over Palaciomar. De kleine problemen zijn snel opgelost, sommige moeten nog worden gedaan als we de volgende keer in ons huis zijn.
 
Annabel en Noelia zijn erg vriendelijk en behulpzaam, spreken ook vloeiend Engels, wat een groot voordeel is.
 
Wij, onze kinderen en kleinkinderen gaan daar een super fijne vakantie beleven.