Luxury Villa de la Vega

Luxury Villa de la Vega

Moderne onafhankelijke villa met een perceel van 500 m2

Exclusieve villa met drie slaapkamer sop
10 minuten van het strand.

 

POA

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Perceel

 500 m2

Bebouwde oppervlakte

154 m2
  Extra's inbegrepen
 • Zonnepanelen voor warm water in de woning
 • Elektrische rolluiken
 • Dubbele beglazing, pvc ramen
 • Pre-installatie voor centrale airconditioning (airconditioning units zijn niet inbegrepen)
 • Volledig ingerichte badkamer met alle sanitair, douche, douche scherm, wastafel en meubilair, spiegel en lamp
 • Ingebouwde kasten met schuifdeuren
 • Keuken volledig ingericht, inclusief alle keuken apparatuur waaronder kookplaat en afzuigkap, koel-vriescombinatie, ingebouwde oven, ingebouwde magnetron, wasmachine en vaatwasser.
 • Parkeergelegenheid
 • Eigen zwembad
 • Jacuzzi
 • Een betegelde tuin
   
 
 

Oplevering van woningen

2020
 

 
 

Palaciosmar verwelkomt u in Villa de la Vega. In Formentera del Segura, in het hart van de Costa Blanca, op slechts enkele kilometers van Guardamar del Segura en Rojales. Op slechts enkele minuten van de exclusieve villa’s liggen de prestigieuze Golfclubs La Marquesa, Villamartin en La Finca. Hier kunt u van dichtbij genieten van een idyllische omgeving met spectaculaire designwoningen. Een groene omgeving biedt u een ontspannen sociaal leven met alle nodige diensten en voorzieningen binnen handbereik.


 La Villa bestaat 3 slaapkamers. Dit betekent dat u kunt genieten van alle ruimte die u nodig hebt voor het leven waarvan u altijd al had gedroomd. U kunt het beste voor u kiezen om te ontspannen aan uw zwembad en te genieten van de prachtige en natuurlijke omgeving van la Vega Baja, zon en de heerlijke mediterrane gastronomie. 
 
Een hedendaags concept voorzien van een indeling die de ruimte en het licht optimaal benut met open ruimtes om te genieten van een ruime en warme woning. De slaapkamers bieden de nodige intimiteit en zijn tot in de kleinste gegevens afgewerkt: ensuite badkamer, garderobe, tv-aansluiting, glasvezel, permanente ventilatie en rechtstreekse toegang tot het zwembad. De woon-/eetkamer is het centrum van het huis, een ruim en multifunctioneel, gezellig en warm vertrek. Kwaliteits- en designmaterialen die voor warmte en ruimheid zorgen in alle vertrekken, alles wat u nodig hebt om het naar uw zin te hebben in uw zonverlichte huis.
 
De rust van in de best mogelijke omgeving te wonen
 
In Villa de la Vega hebt u alle diensten en voorzieningen: taxi, bus, medisch centrum, bibliotheek, sociaal centrum, sportvoorzieningen… en een ruim aanbod van horecazaken, winkels, supermarkten, winkelcentra en scholen. Ideaal om te genieten van het strand, de bergen, de gastronomie en de sympathieke inwoners van een rustig en gezellig dorp.
 

 

Afbeeldingen
Video’s

PRIJZEN VAN DE WONING

(*) BTW woning 10%.

BTW meubilair 21%. (Op voorwaarde dat dit optioneel is)

Belastingen en kosten van de aankoop en/of hypotheek niet inbegrepen

WIJZE VAN BETALING

Bij Grupo PalaciosMar willen we dat de financiering geen probleem vormt, dus laten we u vrij kiezen. Enerzijds bieden we u de standaard wijze van betaling voor onze producten in aanbouw aan. Anderzijds kunnen we u persoonlijk aangepaste voorstellen doen op basis van uw behoeften en bovendien beschikken we over reeds afgewerkte woningen. Aan u de keuze. Neem contact op met ons op het nummer 96 671 57 33 of bezorg ons uw gegevens via het contactformulier.

Wooncomplex Novomar 2, Woning nr. 9

Prijs woning zonder BTW € 146.500
Prijs woning met BTW € 161.150
Als reservering van de woning € 1.000 BTW inbegrepen
Uitbreiding van reservering €  3.000 BTW inbegrepen bij ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst
Na 30 dagen 30% van € 161.500 BTW inbegrepen, m.a.w. € 48.450€ BTW inbegrepen
Bij overhandiging van de sleutels € 108.650 BTW inbegrepen, vermeerderd met de kosten van de aankoop en/of hypotheek

VOORWAARDEN VAN DE RESERVERING

1. WIJZE VAN BETALING VAN DE RESERVERING.

• Om uw woning te reserveren moet u het overeenkomstige bedrag betalen via creditkaart. 
• De betaling met de kaart is onmiddellijk en de reservering wordt terstond bevestigd

2. DUUR VAN DE RESERVERING.

• Na betaling van de reservering beschikt u over maximaal 72 uur (3 kalenderdagen) om de aankoop te bevestigen.
• De bevestiging van de aankoop houdt in dat gedurende die tijd een vertegenwoordiger van PalaciosMar contact moet u opneemt om: 
- De aankoop formeel vast te leggen aan de hand van een handgeldovereenkomst.
- De koopvoorwaarden van de woning overeen te komen.  
• Als u ziet dat er binnen deze termijn geen vertegenwoordiger van PalaciosMar contact met u opneemt, aarzel dan niet om naar onze klantendienst te bellen op het nummer 966715733.

3. ANNULERING VAN DE RESERVERING.

• Indien u na de reservering beslist de aankoop te annuleren, beschikt u over 72 uur (3 kalenderdagen) vanaf de datum van afgifte van het betaalbewijs van de reservering om de vennootschap schriftelijk en rechtsgeldig op de hoogte te brengen van uw beslissing niet door te gaan met de aankoop. 
• Dit schrijven moet worden gericht tot de Afdeling Administratie van Klanten, ter attentie van Noelia Espinosa, op het adres: Calle Catral, nr. 15, 03179 Formentera del Segura, Alicante, e-mail: noelia@palaciosmar.com 
• Wanneer we dit schrijven ontvangen, betaalt PalaciosMar u het betaalde bedrag terug op de kaart waarmee u de reservering betaalde en wordt de overeenkomst ontbonden. 
• Als PalaciosMar geen contact kan opnemen met de klant gedurende de voorziene termijn om de aankoop formeel vast te leggen en de klant ook geen contact met ons opneemt, wordt de overeenkomst als volgt ontbonden:
- De aanbetaalde bedragen worden aangewend als schadevergoeding.
- De woning wordt automatisch vrijgegeven aan de projectontwikkelaar om te commercialiseren en te verkopen.

 

We nodigen u uit op een rondleiding om ons aanbod te ontdeken. [Meer informatie]

Formentera del Segura
Een gemeente in de provincie Alicante aan de Costa Blanca. Op slechts 10 kilometer afstand ligt de kuststad Guardamar del Segura, met 12 kilometer aan stranden met een blauwe vlag, aan een prachtig natuurpark dat ideaal is om te wandelen en te picknicken. In de omgeving van de woningen is er een sportclub met tennis, paddle, basketbal en nog andere sportactiviteiten, ruime speeltuinen voor de allerkleinsten, supermarkten, winkels, cafés met zonnige terrasjes, fietspaden en nog veel meer. Op slechts 15 minuten liggen de buurdorpen met talrijke diensten en voorzieningen en interessante bezienswaardigheden, golfbanen zoals Villamartin, la Marquesa, de stranden van Guardamar del Segura, winkelcentra in Torrevieja, Elche en La Zenia.
Adres

Avda. Reina Sofia,11
Formentera del Segura, Alicante

 

 

Contact us

At PALACIOSMAR we build projects that make us stand out from our competitors due to their quality and fine details.

We can help you find a satisfactory new home to enjoy your surroundings without any concerns.

Visit our SHOW HOME

 

 

 

Address

 • C/ Catral 15
  Formentera del Segura, Alicante

 • Monday to Friday: 9 to 14 am and 16 to 19 am

 • +(34) 966 715 733
  ​+34 650 984 091

 • info@palaciosmar.com